Workshop Minerale Makeup

Wil je er wel graag mooi en verzorgd uitzien? Maar zie je door de bomen het bos niet meer?! Welk product moet nou waar..... In welke kleur en welke volgorde? Er is ook zoveel! Geen paniek dat begrijpen wij helemaal. Daarom heeft SculptBeauty de oplossing! Namelijk: Makeup advies.


De Producten zijn mineraal, natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en geschikt voor alle huidtypen!

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig bij ons de producten uitproberen tijdens een workshop!SculptBeauty maakt van een makeup workshop een leuke ervaring.

Wil je individueel aan een samengestelde groep deelnemen, wil je iemand verrassen met een Duo workshop of zoek je een leuke activiteit voor een groep? Meld je aan voor een echte Minerale makeup Experience!

-Makeup advies -Een kleur analyse - 

Na 2 uur ga je voldaan naar huis met genoeg bruikbare tips!

De kosten van de workshop zijn € 40,00 
Mineralissima


Mineralissima´s minerale makeup is zorgvuldig ontworpen voor de gevoelige huid  er gezond uit te laten zien en te voelen, en bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Met een lijst  van ingrediënten die kort en duidelijk is, is de kans op een allergische reactie kleiner. Mensen met een gevoelige huid kunnen nu eindelijk zonder zorgen elke dag makeup op doen!


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram